• Elektronikutveckling

Elektronikutveckling

Sedan 1997 har Syntera AB utvecklat och tillverkat elektroniklösningar inom de mest skiftande områden. Vi har stor erfarenhet av att förstå kundens specifika behov samt att snabbt och kostnadseffektivt utveckla produkterna. Syntera erbjuder kompletta lösningar med hårdvara och mjukvara i kombination. Men oavsett om det är fråga om en ren hårdvarudesign eller om lösningen innehåller mycket mjukvaruutveckling, så skall oftast ett hårdvaruplattform tas fram i vilket fall. Med vår långa erfarenhet inom hårdvaruutveckling kan vi hjälpa er att hitta optimala lösningar.

Utvecklingsprocess
Det är viktigt att ha ett strukturerat arbetsätt för erhålla ett bra resultat. Syntera arbetar med en utvecklingsprocess som ger ett effektivt arbetsflöde och en högkvalitativ slutprodukt.

Processteg
Kravställning – Systemering – Detaljkonstruktion – Schemaritning – Verifiering - Kretskortslayout - Dokumentation - Leverans 

Modern elektronikdesign kräver också kunskaper om regelverk som t.ex. EMC, RoHS och säkerhet.

Schemaritning
Schemaritning är del av detaljkonstruktionsfasen. Syntera använder branchens ledande designverktyg för att kunna utveckla från idé till färdig produkt.

PCB layout
Vi levererar kompletta produktionsunderlag vilket innebär att ni inte är bundna av att göra uppdateringar hos oss om ni av någon anledning skulle vilja utföra ändringar själva eller hos något annat företag. Alla CAD-layouter finns lagrade även hos oss för vi att snabbt skall kunna ge service med uppdateringar eller ändringar. Syntera har även tillgång till ett stort komponentbibliotek som vi kontinuerligt uppdaterar. Vi skapar även nya komponenter efter just era behov.

Produktionsanpassning
Att konstruera ett schema är en sak, att konstruera en producerbar produkt är ofta något helt annat. En av Synteras konkurrensfördelar är att kunna erbjuda kunden kompetens inom produktifiering och producerbarhet. I samband med konstruktion av elektronik, kan vi även ta fram anpassade kapslingar till elektroniken.

Leverans
Efter avslutat projekt levereras hela designdatabasen såväl som produktionsunderlag till er.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.